Mystical (mother) Goddess art

Deze kunstwerken op maat vieren het vrouw zijn (en de magische transformatie naar het moederschap).

Krachtig, vrouwelijk en verbonden; met jezelf, het universum (en je kindje).

De Godin zit in ieder van ons en is overal. In iedere hartslag, ademhaling en in ieder gevoel.
Haar vrouwelijke en goddelijke schoonheid pulseert in alles om ons heen.

Deze bron van inspiratie gebruiken we voor jouw mystieke en persoonlijke kunstwerk.
We halen onze inspiratie uit seizoenen, elementen, edelstenen, religie, culturen, natuur en magie. 

Volledig in overeenstemming met jouw wensen, kleurenpalet en persoonlijkheid.

Fantasy, dreamy, magisch, mystiek, spiritueel, sprookjesachtig; allemaal passende woorden om deze zwangerschapsfotografie
en vieringen van het vrouw zijn vast te leggen. 

Werkwijze Godinnen shoot

 

Zwangerschapsfotografie en het vastleggen van je innerlijke godin kan best spannend zijn! Dat snap ik maar al te goed. Ik sta natuurlijk niet voor niets liever achter de camera 😉 Toch hoor ik altijd terug dat shooten met mij heel relaxt en gezellig is. 

Voor we je zwangerschapsfoto’s of godinnen fotografie in de praktijk gaan brengen, hebben we eerst online een zoom meeting. Hier leren we elkaar persoonlijk kennen en bespreken we je wensen. 

Ik hoor dan graag wat je favoriete kleuren zijn (die bijvoorbeeld matchen met je interieur). Maar ook tot welke cultuur, Godin, symbool of sprookje je je aangetrokken voelt. De inspiratie mag overal vandaag komen; de natuur, edelstenen en bepaald gevoel. Niets is onmogelijk! De energie en magie is overal!

Na ons gesprek ga ik aan de slag met een concept voor onze shoot en die presenteer ik je binnen enkele dagen visueel aan je (inclusief styling en props). Als jij dan net zo enthousiast bent, als ik dat ben dan prikken we een datum. 

Voor zwangerschap is tussen de 32 en 35 weken, het meest ideaal (dan is je buik op z’n mooist en ben jij nog mobiel). 

Op de dag van de fotoshoot kom je naar mijn studio in Tilburg. Je mag dan een exclusieve jurk (of lange sjaal) lenen uit mijn garderobe die speciaal aangelegd is voor deze mystieke godinnen shoots. Er zijn ook props (denk aan godinnen kronen) die je kunt lenen (en die we al vooraf besproken hebben).

De make-up en hairartist gaan met je aan de slag wanneer ik de studio opbouw en jullie voorzie van wat lekkers. 

De shoot duurt ongeveer een uur. Daarbij proberen we diverse poses uit en er is tijd genoeg voor een pauze (aangezien ik niet met een gehaaste planning werk). We zorgen er samen voor dat wij beide helemaal happy zijn!

Je krijgt na de shoot, binnen enkele dagen een selectie. Wanneer jij een keuze hebt gemaakt, ga ik daarna mijn magie toevoegen en van je foto een mystiek kunstwerk maken. 

Het resultaat krijg je in een fysieke fine art print, binnen een aantal weken en bestel ik bij een gerenomeerd vaklab. 

About me

Ik vind het fantastisch om mijn sterke lijntje met boven een inspiratie te laten zijn voor de magische werken die ik maak. 

Kunst die mensen niet alleen zien met hun ogen maar begrijpen met hun hart en ziel. Waardoor ze zich weer herinneren waar ze vandaan komen.

Ik zet dit ook graag in bij “magische soul purpose” branding trajecten waarbij ik mijn expertise van verhalen vertellen in woord en beeld, combineer met mijn jarenlange ervaring in branding. Ik zet astrologie, human design en akasha kronieken in voor het vormgeven van jouw unieke soul purpose merk in alignment met hoofd, hart en ziel. 

Ik maak betoverende beelden in de categorie fine-art, zwangerschapsfotografie, fashion en spirituele kunst. 

In 2024 ga ik starten aan mijn eerste spirituele kinderboek en kaartendeck. 

Ik hoor graag welke godin een inspiratie voor je is, en ik voor jou in een mystiek kunstwerk mag vormgeven.