Betoverende beeldverhalen die raken!

 

Ben je op zoek naar een verhalenverteller die je kijker kan betoveren met verhalen die raken?
Dan is Ever after Storytelling de juiste sprookjesachtige samenwerking voor jou! 

Ik ben je graag van dienst zijn in de volgende expertises:

– Sprookjesachtige fine-art fotografie
– Magische branding fotografie
– Betoverende productfotografie 
– Toverachtige brandingfotografie 

Betoverende beelden die passen bij je merk en doelgroep, met een magisch tintje.

Er was eens…

Een klein meisje wat zich liet betoveren door de wereld van sprookjes. Een wereld waar je draken moest verslaan, hoge bergen moest beklimmen om vervolgens door diepe dalen te gaan. Een wereld waar uiteindelijk alles altijd goed kwam, en waar ze op het einde nog lang en gelukkig leefden.

Dat kleine meisje, dat was ik. Die draken, die kom ik nog regelmatig tegen. De hoge bergen en diepe dalen ken ik, maar uiteindelijk komt alles goed! Net zoals het geloof in een gelukkige afloop, hebben de sprookjes mij nooit meer los gelaten.

Mijn liefde voor verhalen vertellen in woord en beeld, combineer ik dan ook mijn geliefde sprookjes en spiritualiteit. En vergeet ook mijn fashion achtergrond niet. Zo vertel ik unieke en betoverende verhalen die raken én die er fashionable uit zien!

 

Betoverend portfolio vol sprookjesachtige beelden met een vleugje magie

Wat ik voor je kan doen

Ik maak betoverende beelden in de volgende specialisaties:

Fine-art fotografie

Productfotografie

Brandingfotografie

Fashionfotografie

Omdat ieder betoverend verhaal uniek is, maak ik graag een voorstel op maat. Stuur gerust een berichtje via [email protected] om te informeren naar de mogelijkheden.

Betoverende groet,
Femke

 

Femke heeft me ontzettend goed geholpen bij het vormgeven van het concept voor mijn fotoshoot. Ze is niet alleen creatief maar ook strategisch en conceptueel sterk. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en wist dit in een mooi idee vorm te geven. De shoot zelf vond ik professioneel en heel relaxt. Het eindresultaat was boven verwachting! Ik kan haar zeker aanraden!

Michael van Ooijen