Betoverende verhalen die raken!

Als betoverende verhalenverteller, vertel ik verhalen die raken. Ik kan mijn creativiteit er volop in kwijt en raak enthousiast van het maken van perfecte plaatjes.

Dat doe ik graag door sprookjesachtige fine art foto’s te maken, magische brandingfotografie voor heksen, magiërs en lichtwerkers, betoverende productfotografie met een vleugje magie voor bewuste ondernemers en toverachtige fashionfotografie vol fantasie, voor creatieve merken.  

Betoverende verhalenverteller

 

Wil je weten wat ik voor jou (merk) kan doen? Ik maak graag een concept en voorstel op maat. Weet je zelf al precies wat je hebben wilt? Ook dat is geen probleem. Ik hoor graag van je!

 

Ik ben super blij met de betoverende brand foto’s die Femke heeft gemaakt van mij. Ook mijn volgers op social media en mijn klanten vinden de foto’s prachtig en zo mij. Ik wilde graag meer mijn spirituele kant op beeld vastleggen, zonder de standaard lotushouding of lichte fotografie. Dat is gelukt. En de foto’s vertellen meteen een verhaal. Femke is super talentvol en creatief. Ze heeft oog voor de juiste belichting en beste achtergrond. Ik raad het zeker aan om een spirituele brandshoot bij Femke te doen, als je net als ik niet van de standaard bent.

Sjoukje de Haas

Business coach voor vrouwelijke ondernemers