Follow the white rabbit – expositie fotovakschool

 

Durf jij het aan? Om mij te volgen, “down the rabbit hole”. Laten we dan samen het witte konijn achterna springen naar Wonderland. 

Laten we nieuwsgierig zijn en ons verwonderen over wat we daar tegen komen. Want niets is daar wat het lijkt. De enige die ons de weg kan wijzen en waarop we mogen vertrouwen is ons eigen morele kompas.

Er was eens…

Een klein meisje wat zich liet betoveren door de wereld van sprookjes. Een wereld waar je draken moest verslaan, hoge bergen moest beklimmen om vervolgens door diepe dalen te gaan. Een wereld waar uiteindelijk alles altijd goed kwam, en waar ze op het einde nog lang en gelukkig leefden.

Dat kleine meisje, dat was ik. En net zoals het geloof in een gelukkige afloop, hebben de sprookjes mij nooit meer los gelaten. Waarschijnlijk werd bij mij als klein meisje, de liefde voor het vertellen van verhalen geboren.

Mijn liefde voor verhalen vertellen (in woord en beeld), combineer ik met sprookjes en spiritualiteit. En vergeet ook mijn fashion achtergrond niet. Met mijn studies fashion design & fashion branding beschik ik over de juiste verzameling skills om betoverende verhalen te vertellen die raken, én die er ook nog eens magisch uitzien. 

Opdrachtgevers:

Momenteel schrijf ik online voor indebuurt Tilburg, (DPG media).
HX magazine (mijn publicaties lees je hier). 
Online holistisch platform, Starfish.health.

About me

Mijn hele leven schrijf ik al om mezelf en de wereld om me heen beter te kunnen begrijpen. Dit heeft er in geresulteerd dat ik verhalen schrijf die raken. Omdat ze echt ergens over gaan. 

Ik heb het talent om een product, een merk of tekst een diepgaandere betekenis te geven. De verhalen (in woord en beeld) die ik vertel, zijn niet alleen inhoudelijk sterk maar zien er ook aan de buitenkant betoverend uit.  

Ik heb een brede interesse in alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling, zingeving/spiritualiteit en gezondheid. Deze nieuwsgierigheid heeft er toe geleidt dat ik brede scholing, kennis en kunde heb. Dit alles komt terug in mijn verhalen. Waar mogelijk gebruik ik de taal van symbolen en sprookjes. Mijn insteek is altijd om een product of merk mooier te maken van de buitenkant en betekenis te geven aan de binnenkant.