Zullen wij een sprookjesachtige samenwerking aangaan?

 

Dat jullie mijn opdrachtgever op het witte paard zijn, dat kan ik je bij deze vertellen.
Daarnaast vertel ik je graag wat meer over mijzelf en over mijn passies en kwaliteiten.

Op deze manier kunnen jullie er achter komen of ik ook voor jullie de ware ben.

Denk aan die ene prins die Doornroosje wakker kon kussen
of aan het muiltje wat alleen om Assepoesters voetje zat als gegoten.

Eigenlijk gewoon of wij een goede zakelijke match zijn en samen een
sprookjesachtige samenwerking aan kunnen gaan.

Lang en gelukkig, (korter en gelukkig mag natuurlijk ook).

Ik ben momenteel als freelancer beschikbaar om mijn schrijfkunsten in te zetten.
Qua fotografie kan ik je al van alles bieden maar ik studeer nog verder om betoverend te worden.

Er was eens…

Een klein meisje wat zich liet betoveren door de wereld van sprookjes. Een wereld waar je draken moest verslaan, hoge bergen moest beklimmen om vervolgens door diepe dalen te gaan. Een wereld waar uiteindelijk alles altijd goed kwam, en waar ze op het einde nog lang en gelukkig leefden.

Dat kleine meisje, dat was ik. En net zoals het geloof in een gelukkige afloop, hebben de sprookjes mij nooit meer los gelaten. Waarschijnlijk werd bij mij als klein meisje, de liefde voor het vertellen van verhalen geboren.

Mijn liefde voor verhalen vertellen (in woord en beeld), combineer ik met sprookjes en spiritualiteit. En vergeet ook mijn fashion achtergrond niet. Met mijn studies fashion design & fashion branding beschik ik over de juiste verzameling skills om betoverende verhalen te vertellen die raken, én die er ook nog eens magisch uitzien. 

Opdrachtgevers:

Momenteel schrijf ik online voor indebuurt Tilburg, (DPG media).
HX magazine (mijn publicaties lees je hier). 
Online holistisch platform, Starfish.health.

Starten als fysiek magazine in deze online wereld is best wel spannend. Dan is het enorm belangrijk dat je de juiste mensen om je heen weet te verzamelen. Daarom zijn wij erg blij met Femke als één van onze vaste columnisten. Een ervaren en gedreven dame die niet alleen ruim op tijd haar deadlines haalt, maar ook haarfijn aanvoelt wat onze doelgroep graag wilt lezen. Wanneer je Femke vraagt als storyteller dan kun je originele, heldere en zelfs magische teksten verwachten!

Eefke Peeters

Oprichter, HX Magazine

Femke schrijft voor onze site Starfish.health (nog in ontwikkeling) blogstukjes over aanvullende zorg. Femke neemt haar taak heel serieus en je kan altijd op Femke rekenen. De stukjes tekst lezen heerlijk weg. Ook denkt ze graag mee en komt met creatieve oplossingen. Wij zijn super blij met Femke en vertrouwen erop dat onze samenwerking nog lang zal duren.

Gaby Witters

Oprichter, Starfish.health

About me

Mijn hele leven schrijf ik al om mezelf en de wereld om me heen beter te kunnen begrijpen. Dit heeft er in geresulteerd dat ik verhalen schrijf die raken. Omdat ze echt ergens over gaan. 

Ik heb het talent om een product, een merk of tekst een diepgaandere betekenis te geven. De verhalen (in woord en beeld) die ik vertel, zijn niet alleen inhoudelijk sterk maar zien er ook aan de buitenkant betoverend uit.  

Ik heb een brede interesse in alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling, zingeving/spiritualiteit en gezondheid. Deze nieuwsgierigheid heeft er toe geleidt dat ik brede scholing, kennis en kunde heb. Dit alles komt terug in mijn verhalen. Waar mogelijk gebruik ik de taal van symbolen en sprookjes. Mijn insteek is altijd om een product of merk mooier te maken van de buitenkant en betekenis te geven aan de binnenkant.