Betoverende verhalen die raken!

Ben je op zoek naar een verhallenverteller die je lezer kan betoveren met verhalen die raken? Laten wij dan een sprookjesachtige samenwerking aan gaan!

Ik schrijf met liefde artikelen voor (online) magazines, merken en blogs. Met een achtergrond in branding weet ik de juiste doelgroep aan te spreken die passend is voor jouw merk.

Verder sta ik open voor andere sprookjesachtige samenwerkingen waarbij ik mijn talenten om magische teksten te schrijven in kan zetten.

 

Storytelling

 

Ik voel me als een vis in het water wanneer ik achter mijn laptop kruip om verhalen te vertellen.

Als klein meisje schreef ik al verhalen en gedichten. Ik keek (en kijk) naar de wereld op mijn eigen, unieke manier. Wat ik zie en voel, vang ik in woorden. Zo vertel ik niet alleen een feitelijk verhaal, maar een verhaal wat leeft en raakt. 

Bij mij krijg je dus niet zomaar loze woorden maar teksten met gevoel. Zo raakt je lezer echt betrokken. Of het nu gaat om zakelijke teksten om de juiste klant te binden óf om artikelen waarmee je je lezer wilt raken.

Ik heb een liefde voor sprookjes vanwege hun symboliek, waarmee ze de taal van de ziel spreken. Ik noem mezelf ook graag spirituele ontdekkingsreiziger omdat ik op dat vlak al zo veel geleerd, gelezen en gedaan heb en er op dat vlak nog oneindig veel te ontdekken valt.

Ik ondersteun je graag met het maken van pakkende content voor social media, blogs, (web)teksten, e-books en andere (online) magazine artikelen. Dat kan éénmalig of een samenwerking op vaste basis. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Happy met Femke van Ever After Storytelling

Starten als fysiek magazine in deze online wereld is best wel spannend. Dan is het enorm belangrijk dat je de juiste mensen om je heen weet te verzamelen. Daarom zijn wij erg blij met Femke als één van onze vaste columnisten. Een ervaren en gedreven dame die niet alleen ruim op tijd haar deadlines haalt, maar ook haarfijn aanvoelt wat onze doelgroep graag wilt lezen. Wanneer je Femke vraagt als storyteller dan kun je originele, heldere en zelfs magische teksten verwachten!

Eefke Peeters

Oprichter, HX Magazine

Betoverende verhalenverteller

 

De appel staat symbool voor gezondheid en wijsheid en is daarnaast natuurlijk een sprookjessymbool bij uitstek.

Zoals ik vaak zeg; “Ik ben hier om te leren”. En dat doe ik dan ook graag. Inmiddels heb ik mijn honger naar kennis gevoed binnen diverse vakgebieden:

– Fashion branding & styling (ik kan merken bouwen en weet hoe ik de juiste doelgroep aanspreek. Dat doe ik op een fashionable manier).
– Natuurgeneeskunde, psychosociale begeleiding & hypnotherapie (ik heb een holistische kijk op gezondheid en op het leven en spreek de taal van het onderbewuste).
– Spiritualiteit heeft mijn aandacht al sinds de puberteit. Ik heb al veel ontdekt maar raak met dit onderwerp nooit uitgeleerd. Ik noem mezelf dan ook spirituele ontdekkingsreiziger.

Deze vakgebieden en mijn uitgebreide interesse en nieuwsgierigheid zet ik graag in om betoverende teksten en beelden te maken. Vol universele kennis, wijsheid en symbolen.

Wil jij ook betoverende teksten voor je merk? Of ben je op zoek naar een blogger, copywriter, redacteur of schrijver die magische teksten voor je maakt?!

Stuur me dan snel een digitaal berichtje!