Ik doe een (sprookjes)boekje open…

Ik vertel je graag wat meer over mijzelf en over mijn passies en kwaliteiten.

Op deze manier kun jij voelen of  ik voor jou de perfecte aanvulling ben.

Denk aan die ene prins die Doornroosje wakker kon kussen
of aan het muiltje wat alleen om Assepoesters voetje zat als gegoten.

Eigenlijk gewoon of wij een goede match zijn en samen een
sprookjesachtige samenwerking aan kunnen gaan.

Lang en gelukkig, maar korter en gelukkig mag natuurlijk ook.

Er was eens…

Een klein meisje wat zich liet betoveren door de wereld van sprookjes. Een wereld waar je draken moest verslaan, hoge bergen moest beklimmen om vervolgens door diepe dalen te gaan. Een wereld waar uiteindelijk alles altijd goed kwam, en waar ze op het einde nog lang en gelukkig leefden.

Dat kleine meisje, dat was ik. Die draken, die kom ik nog regelmatig tegen. De hoge bergen en diepe dalen ken ik, maar uiteindelijk komt alles goed! Net zoals het geloof in een gelukkige afloop, hebben de sprookjes mij nooit meer los gelaten.

Mijn liefde voor verhalen vertellen in woord en beeld, combineer ik dan ook mijn geliefde sprookjes en spiritualiteit. En vergeet ook mijn fashion achtergrond niet. Zo vertel ik unieke en betoverende verhalen die raken én die er fashionable uit zien!

Femke schrijft voor onze site (nog in ontwikkeling) blogstukjes over aanvullende zorg. Femke neemt haar taak heel serieus en je kan altijd op Femke rekenen. De stukjes tekst lezen heerlijk weg. Ook denkt ze graag mee en komt met creatieve oplossingen. Wij zijn super blij met Femke en vertrouwen erop dat onze samenwerking nog lang zal duren.

Gaby Witters

Oprichter, Starfish.health

About me

Mijn hele leven schrijf ik al om mezelf en de wereld om me heen beter te kunnen begrijpen. Dit heeft er in geresulteerd dat ik verhalen schrijf die raken. Omdat ze diepgaand zijn en echt ergens over gaan. 

“Ik heb het talent om een product of een merk een diepgaandere betekenis te geven”.

De verhalen (in woord en beeld) die ik vertel, zijn niet alleen inhoudelijk sterk maar zien er ook aan de buitenkant betoverend uit.  

Ik heb een brede interesse in alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling, zingeving/spiritualiteit. Zo mediteer ik graag, ik ben fan van yoga en Dr. Joe dispenza (de wet van aantrekkingskracht). Alle kennis die ik op heb gedaan gebruik ik in mijn verhalen. Waar mogelijk gebruik ik de taal van symbolen en sprookjes. Mijn insteek is altijd om een product of merk mooier te maken van de buitenkant en betekenis te geven aan de binnenkant.